14 Sep 2011

Genap 1 month sdh aqu sma dya nda sma2 and at the same time aqu ada kwn2 yg blh ksi naik smngat aqu balik.mungkin bgi dya senang untuk lupa org yg kita syg slama 1 tahun tpi untuk aqu TIDAK,sbb aqu sngt2 sayang dya.. lucu kan cerita aqu nie?? ahaha dri awl aqu update blog malar dan terlalu bnyak cerita cinta pasal diri aqu,hehehe.sokey lah.lgipun ini kan BLOG aqu so update jak lah psal smua story life aqu :p..
Next week hari rabu 20 sept 2011 is sppost to b monthsry aqu sma dya,auwww..kn best klau dpt wish dya dpt clbate smuanya .tp huhuhhuhu sokey lah past is past kan?what to do ,as long as he happy.Lgipun dya kan skrg ada "makwa" bru cnfrm lah dya lupa sma aqu,lgi2 aqu nie pernah ksi sakit hati dya yang teramat sngt.huhu
Eee,apa lah qau nie eqa,setiap hari qau fikir psl dya tp ada dya fikir psal qau?!come on lah he dnt even think bout u lah eqa,dya skrg tgh happy dgn perempuan lain tu.y u still waiting for him>!! let him go okey.1 bulan bulan lebih sdh nie try untuk lepaskan dya,i know dat u can do it..try k eqa :)
Oh ya mmg aqu pun akui aqu cntct dgn KAWAN LAMA aqu tu blik,mmg kmi closed kmi slalu jmpa slalu lepak sma2 dya mmg buat aqu happy all the time while aqu sma dya,pendek cerita aqu mmg happy lah bila sama dya . kmi mmg KAWAN TAPI MESRA tp dya tau prob aqu dn aqu tau prob dya,mmg dya mau aqu blik,dya prupose aqu as COUPLE tp haha ada nda mau.sbb ? erm sbb aqu masih sayang jai.enth lah aqu mcm rsa besalah jak kalau aqu jln or cntct mna2 jantan msti aqu akan RASA BERSALAH dgn jai.aqu sndri pun binggung.
Sampai satu tahap,aqu tgrak hati mau bka FACEBOOK dya blik hari tu,yaa then aqu buka accnt dya aqu cek smua.dri inbox smpai notify .yg sedih ada 1 nma perempuan nie *E _______ blablablaaa dya becnct dgn tu prempuan pluss drg BERSAYANG - SAYANG .ya tuhan cuma allah ja yg tau mcm mna keadaa aqu time nie,mcm mna aqu tgk smua tu aqu baca smua nya ,kuat nya hati aqu kan smpai snggp lagi mau bca smpai permualaan hingga akhir perbualan drg d INBOX.air mata aqu time nie sngt2 tdk berhenti mngalir.dlm hati aqu "knp tlmpau cpt dya blh cari pnganti aqu,sdgkan aqu dsini mcm org yg hilang laki dn msih setia tnggu dya" mngkin mmg sdh tiada jodoh antara aqu sma dya.wlaumcm mna usaha aqu pun dya ttp dgn pndirian dya.nda apa, aqu hormat segala apa keputusan dya.klau btul budak *E __________ tu COUPLE dya ya hope dat dya blh kasi happy jai,dya blh jga jai jauh lebih baik aqu sma jai dlu.huhuhu (sorry lah agak emo sedikit) :((
Mungkin smpai sini ja lah harapan aqu sma jai,usaha aqu doa aqu untuk aqu sma dya balik,mngkin lpas nie aqu ptt kasi lupa dya,delate smua msj semua memori aqu sma dya .. tp cma ni ja aqu mau dya tau "You can ignore me for as long as you want, but you can never change the memories that I brought to your life" 
aqu sngt2 sayang dya,1 tahun 1 bulan mcm2 aqu blajar sma dya,mcm2 aqu kenangan aqu sma dya,hope dya ingat lah smua tu.kan best kalau dya baca nie blog ,dya bca smua apa yg aqu update.smua nya psal dya.hehe auww.sorry jai im so in to you.i love you so much,hope u sihat and happy with ur new girlfriend and new life as azraei abu hassan.. 

-That all wanna tell you guys bout me.
oh ya sorry yerr pda 4 org blogger yg PM eqa psal update story ,sosorry busy lately tu lah nda tersempat update blog.btw thanks sbb baca blog eqa and eqa hearts you guys so much.XOXO 

No comments:

Post a Comment